Söndagar...

Jaha....söndag idag och inte ett skit på tv. *suck* Är inte söndagar den enda dagen i veckan som de flesta bara slappar på?? Varför har då inte tv-kanalerna något bra på tv?? Finns bara skit och en massa repriser.

Annars har helgen vart bra. Vi va ute och åt i fredags på Jensen´s. MUMS. Sjukt god mat. Jag åt kycklingfilé med råstekt potatis. =) Sen efter det gick vi till Harry´s och tog ett par drinkar....vilket sedan ledde till att gårdagen blev en VÄLDIGT lugn dag. Pizza och filmer....=)

Jag sitter här nu och försöker knåpa ihop ett festprogram till festen. Är inte så lätt som man tror. Är det någon som har tips på roliga snapsvisor så är det välkommet. Har hittat många men bara ett par styckan som är klockrena. De ska ju vara roliga och alla ska kunna sjunga dem. Jaja....får väl se vad jag får fram till sist. =)

Då börjar skolan på riktigt imorgon. Usch...är nervös. Vi ska ha patienter igen!! På sätt och vis är det inte bra att ha sommarlov....man kommer liksom av sig. Messade med Lina innan och som tur e är hon oxå nervös. Vi får peppra varandra imorgon på tåget! =)

Nä....nu ska jag snart laga lite mat. Blir korv stroganoff (stavning?) idag. Va mange som önskade.... =)

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Tjing  

Catta och jag när vi är på väg till Malmö igen efter att ha sett Johan Glans i Ystad. =) Skulle ta tåget men missade sista med tio minuter.....så det fick bli taxi...*haha*

Tjoho..=)

Har fått en del pikar att jag inte lagt upp bilderna från bröllopet. Har lagt in några nu...

 Här kommer dom...=)

 Är inte klänningen vacker??? =)


 

 Så ja....nu är dom gifta..=) Där fällde man några tårar kan jag säga..=)

Det va några iallafall...=)

Sen är det ingen av mina kära läsare som gissade på vem som bode på vårt hotell i Gbg... Vågade ni inte eller?? *haha* Det va iallafall Iron Maiden....Tjoho.... Synd att man inte är någon stor fan av dom....annars hade det nog varit lite roligare..=)

Här sitter trummisen.....vad han nu än heter! =) Linda "the papparazi" va framme med telefonen men vågade inte gå närmre...Hahaha.Nä...ni vidare till min städning och tvättning. ikväll blir det Jensens med Catta och Ann. *mums* Ska bli trevligt att sitta och snacka skit. Ska planera för vår markerad...*hihi* och äta och drick gott..=)

Hoppas ni alla får en underbar helg..

Tjo i boet...=)

TJOHO...här e jag!

Det va inte igår...*ler* Man får skylla på att det är sommar och man har mycket att göra..=) Jag har faktiskt varit jätte dultig de sista dagarna med att göra vid i vår lägenhet. Rensat ut alla skåp och garderober....sorterat och slängt. =) Det va lite mer än ett år sedan vi flyttade hit och vi har redan samlat på oss en massa skit som bara ska slängas. Är inte det sjukt..??

Jaja...

 På tal om något helt annat så är detta Manges nya brum brum...=)

Har varit och tränat spinning idag. Jag har helt klart fastnat för spinning. Catta är däremot inte lika förtjust i det....men där finns alltid något annat pass som hon kör. Huvudsaken är att vi går dit ihop och pepprar varandra...=) Det blir mycket enklare när man har en träningspartner.....som dessutom e ens bästa vän..*ler*

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och försöka slutföra städandet här hemma. Lovar att jag ska återkomma lite mer regelbundet...=)

Tjing...=) 

Lite bilder att titta på...

Jag vet jag vet jag vet... Gud va jag har varit slarvig. Har inte skrivit här på flera dagar/veckor! Ber så hemskt mycket om ursäkt till mina kära läsare. =)

Jag skäms nästan att säga det men jag har lite dåligt med tid att sitta här nu. *skäms* Men jag lägger in några bilder från vår Gbg-resa så ni har något att titta på. =)

 Vårt första hotell på Scandic.
 Här va vi på Universeum. Sjukt många barn...*grr* Gissa vem som hittade en familjebiljett på toaletten som faktiskt funkade. *ler stolt* Gratis inträde....tack för den. =) (Visst e jag duktig Thomas...*haha*)

 Äckliga djur.... dålig kvallisort på bilderna men alla våra minneskort va fulla med bröllopsbilder och vi fick inte tummen ur att köpa nytt..=( Så vi fick nöja oss med våra mobiler..=)

 Busig fisk...=)

 Äcklig....

 Äcklig...

 Snacka om att ha tappat sitt skinn...*urk*

 James Bond...*hahaha*

 *kvack kvack*

 hahaha....finns väl bara en person som tar kort på hotellets tak..=)

 Vårt andra hotellrum. Vi ska aldrig bo på något annat hotell än SAS Radisson...=)

 Flummig stol....

 Om man känner för att vara aktiv med sin blogg...vilket jag uppenbarligen inte var...*ler*

 Lite onödiga bilder kanske..=)

  Nice...=) Hmmm undra vem som tar kortet....*hahaha*


Har fler bilder men måste rusa nu... Vem kan gissa vem som bodde på vårt hotell???? Till och med på samma våning..*ler*
Svaret kommer i nästa inlägg....*haha*

TJING

RSS 2.0