Wiiii...=)

Äntligen någon annan som "vågade" skriva en liten kommentar...*ler* Lina du borde ju få något pris av något slag...=)

Hmm...satt och tänkte på att jag helt plötsligt känner fyra "Linor"... Hmm...får nog döpa om er tror jag. Få se nu... Vi har ju Lina i klassen som jag pendlar med....hon kallas ju för "min Lina". Den andra Lina i klassen får jag kalla Bölja. Ja...ni fattar väl varför. ??? Sen har jag min gamla klasskamrat som jag visserligen inte har så mycket kontakt med nu för tiden men ändå....Hon kallar jag "gamla Lina". Sist men inte minst har vi då "Varberg Lina". Hon är sambo med min vän Andreas.

På tal om Andreas så tänkte jag på att det finns vänner och det finns vänner. Andreas är en "riktig" vän. Vi hör inte av varandra på evigheter sen när vi väl ringer varandra är båda lika glada och vi snackar på som om det va förra veckan vi träffades. =) Jag är helt övertygad om att vi mer eller mindre alltid kommer hålla kontakt. =) Synd bara att vi numera bor så långt ifrån varandra.....men sen å andra sidan så flyttade ju han upp pga kärleken och fick en underbar familj. =)

Nähä...nu ska jag iväg med Catta. Vi ska köpa köttet tills imorgon. Vi va iväg igår och handlade allt annat som behövdes för en lyckad nyårsafton. Men vi ville köpa köttet idag så man slipper frysa in för det ska hålla sig..=)

Tjing på er alla

ps) Fick mess ifrån "min Lina" igår....hon och hennes gubbe är ju i Österrike och ska fira nyår där. Dom åkte ett helt gäng.....man är inte avis....nädå!!! *hihi* 

Ljusare dag idag! =)

Tjoho everybody allihopa...=)

Har haft en alldeles perfekt morgon. Sov till ca 9.30 och sen låg jag och lyssnade på mig ljudbok (Camilla Läckberg, Stenhuggaren) och gosade med Buffie. Jag ville aldrig gå upp....men man kan ju inte ligga och dra sig hur länge som helst..=)

Igår hade Mange planerat en överraskning till mig. Sjukt nyfiken som man är försöker man ju ställa 100 frågor för att själv kunna lista ut vart vi skulle.  Men ack nej. Mange är ganska klippsk när det gäller det så han avslöjade ingenting...*grr*
Iallafall så skulle jag klä upp mig...och vi skulle sticka mellan halv tre och halv fyra!!!??? ööö.....va??? Kan man inte få en exakt tid?? Jaja....
Vi körde vid halv fyra och vi närmade oss stan....jaha. ??? Julmarknad poppade upp i mitt huvud....men nej. Det visade sig att vi skulle äta julbord på Anno1900. En gammal restaurang (jo det hörs ju på namnet) som va jätte mysig. Både jag och Mange gillar ju den gamla stilen men den mörka miljön så detta va hur bra som helst. TILLS det ramlade in ett halt busslast med pensionärer!!!!!! HALLÅ??? Som tur var så skulle dom sitta i en avdelning för sig själva men vi tog det säkra för det osäkra och skuttade upp ur våra stolar och intog vår andra tallrik mat. Men vet ju inte hur glupska dom är...*ler*
Vi hade iallafall jätte mysigt. Lite tråkigt att Manges telefon ringde hela tiden bara. Det hade rymt två hundar från ett objekt så det blev samtal både hit och dit.....men det löste sig till slut. Hundarna hade blivit omhändertagna och befann sig på hund och katthotellet. Tack för att ni finns!! =)

Jaha...idag är det jobb som gäller. Jag ska jobba med Ann idag och då blir det mycket enklare att ta sig dit. Vi har inte träffats på hur länge som helst så det ska bli riktigt kul. Jag har ju varit väldigt asocial mot mina vänner nu en längre tid....men jag hoppas verkligen att dom förstår! =)   

Nä...nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen ska jag kolla upp Manges julklapp lite mer ingående...*ler*

Tjing på er och skriver jag inte innan så önskar jag er alla en super mysig jul med allt vad det innebär. Ta hand om varandra!! =)

Puss och kram

Ps) Varför e det bara Lina av alla mina läsare som kommenterar?? Kom igen nu....skriv något kul! =)

Två inlägg på en dag!

Herre gud....detta är ju helt sjukt. Nu börjar nog Linda få allvarliga problem...*ler*

Idag har inte varit en roligt dag. Känner mig deppigare än på länge. Ingenting är roligt. Jag borde ju sjunga av glädje nu när skolan har uppehåll men va fan. Jaja....jag ska ta tag i mitt liv. Ja....jag ska pigga upp mig själv. Men är inte en blogg till för att skriva av sig? Det enda som piggar upp mig nu e när Buffie får sina "spel" i lägenheten och springer runt som en galning. *haha* Vad skulle jag göra utan honom? 

Jag har precis städat och röjt undan lite. Ska bara dammsuga i köket oxå sen är det okej. Har inte gjort någon super noggrann städning precis men alltid skönt att ha undan plockat inför helgen. =)

Imorgon ska vi hem till min styvbror, Roger. Hans bror kommer nämligen ner ifrån småland och ska fira jul så vi passar på att träffas. Det blir så sällan vi träffas så det ska bli riktigt trevligt. =)

Nä...nu ska jag ta och göra det sista sen ska vi gå och handla lite mat för ikväll. Känner inte för att äta men vad gör man? *suck*

Tjing tjing

  

TJOHO....JULLOV! Varför har jag då ångest??

Äntligen....äntligen!! Alla tentor är över och vi hade vår sista klinikdag igår. *puh* Visst jag har ju extra pass som jag måste ta igen men de är inte förrän i januari..=)
Känns som om man har varit en robot de sista veckorna. Dels att det har varit sjukt mycket i skolan och dels att det är denna tidpunkten på året. Jag vet att man borde tänka positivt och att julen är ganska mysig....men... Jag vill helst bara lägga mig i sängen och sova!! Kan man inte som björnen gå i ide eller nått?? Det är sjukt konstigt vad ett psyke kan spela spratt med en. Kommer verkligen mig kropp ihåg att det är vid denna årstiden allt hänt?? Jaja...man skulle väl läst lite psykologi för att förstå det bättre men hur kul e det? Jag har ju redan läst både A och B och det får räcka...=)

Men men...nu ska jag sätta mig med min kliniska examination. Jaja....jag sa att allt va färdigt men jag ska bara rätta till lite referenser annars är det färdigt. På tal om att skriva referenser så är det sjukt kompliserat. Tro inte att man får välja utav sin literatur...nä nä....det måste vara vetenskapliga artiklar.  *suck* och det sjuka är att de flesta artiklar bara finns på engelska.....OCH inte vilken engelska som helst......nä då.....den man inte förstår ett jota av!!! *grrr*

Så...kaffet är klart och det är bara att sätta igång!!!

Tjing på er alla

Ps) Lina har sin sista tenta i dag...humanbiologi....vi håller tummarna för henne!! =)

Tenta dax igen

Tjo ho va kul. Har tenta imorgon och i ortodonti/bettfysiologi/pedodonti. *suck* Jag får inte in något i huvudet!!! Vi har ord som t ex M pterygoideus lateralis. HALLÅ!!!!! Vet f-n kom på såna ord!!?? Jag kan lova er att det är inte lätt att trycka in dom i skallen! jaja....heja Linda!

Helgen har varit mycket trevlig. I lördags va vi hemma hos Jonas och Kattri på middag. Härligt hus kan jag säga. Gammal skånelänga som Jonas renoverat så det har blivit öppen planlösning och byggt till. Hmm....nu längtar man ännu mer tills vi köper hus..=) Har tyvärr inga bilder...glömde helt att ta faktiskt. Jag koncentrerade mig på deras Mikko som föddes för tre månader sedan. Hihi....man kanske börjar bli sugen på barn trots allt..=)

Nä...nu MÅSTE jag fortsätta plugga. Inga fler bortförklaringar. !!!! Skärpning LINDA!!!

Tjing på er



Julpynt..=)

Hahaha...tom Linda har julpyntat. Dock inte så mycket men ändå. Har inga tomtar och sån skit med röda gardiner och ljusslingor i fönstren. *ler* Blir faktiskt mysigt. Kommer att bli sjukt tomt när man väl plockar ner dem. Men men..får skaffa lite mysigare belysning till försterna när det blir dax att ta ner slingorna. =)

Jaha...inte mycket till plugg idag. Trots att jag varit vaken sen halv sju då min kära son, Buffie, ska ha sitt insulin. Det va så himla mysigt och ligga och gosa med Buffie efter sprutan så jag ville inte somna om. Vid halv åtta va jag så sjukt sugen på kaffe så då klev vi upp och åt frukost. =)
Vad har jag mer gjort idag? Jo... Jag va och tränade. Ville inte vänta enda tills ikväll och gå på ett pass när man är ledig hela dagen så jag stack dit och ställde mig på en sån "step up" maskin i 45min. Eller ja...det heter nog något annat....väldigt high tech iallafall..=)  Sen blev det en genomgång med styrka oxå... Finns det något tråkigare än styrketräning när man är ensam?? *puh* Men...jag va en duktigt kicka...*haha*

Nä...nu ska jag ta och ringa min mormor...sen blir det bettfys/ortodonti-plugg....TJOHO VA KUL...=)

Tjing på er alla busiga varelser.

RSS 2.0