*******

Hoppsan hejsan
Lördag och underbart väder. Iallafall här i Svalöv. Har ätit frukost och sitter och dricker mitt underbara kaffe..=) 
Jag och pappa ska köra och hämta Stina snart. Ska bara göra vid mig och bädda etc. Sen vi flyttade hir har tvättmaskinen gått i ett. Hur skönt e det inte att ha sin egen tvättmaskin och kunna tvätta när som helst....? Vi får nog ta och köpa en som vi kan ha i lägenheten. *ler*

Nä....nu får jag börja fixa här hemma. 

Tjing

Ps) Jepp...hur tråkigt inlägg som helst.....men jag är lite tråkig nu. Sorry  

Hejsan

Jag är vid liv. Är fortfarande hos pappa. Har haft mina två första dagar på praktiken. Tjjjoooo hoooo. =) Det va ingen bra dag igår. Kändes bara förvirrat och rörigt. Allt va nytt....stol, rum, arbetskamrater, instrument, datasystem,...ja precis allt. Snacka om förvirrande. Usch....men idag blev det bättre. Jag kom till sist in i en rutin....så typ sista patienten jag hade flöt det på riktigt bra. Ser nu ljusare på min situation. *ler* Det drygaste nu är pendlingen. Klockan ringde 04.00 igår. Hallå??? är det verkligen mänskligt?? Men men....det är bara i fem veckor så man får hålla ut och tänka positivt...=)

Pappa har blivit bättre men är långt ifrån bra. Vet inte hur länge vi kommer stanna här. Jag vägrar låta honom sova ensam på nätterna. Tänk om han skulle trilla?? Nä...fy fan.....vill inte ens tänka tanken. Mitt samvete är rent och jag tycker att man ska hjälpa sina nära och kära. *hihi* Stina kommer på fredag och stannar i helgen så då kan vi sova hemma om vi vill. Vi får se....tar en dag i taget..=)

Nä....nu ska jag nog mysa med Buffie på soffan. Behöver koppla av och bara glo på tv en stund. Har varit en lång dag...=)

Tjing alla busiga små busar...*hahaha*

Tjo ho

Nu är pappa hemkommen..=) Härligt att han äntligen får sova i sin egen säng och vara HEMMA. Visst har han haft det bra på sjukhuset men det är alltid skönt att komma hem.
Jag har precis skickat in vår projektplan. *puh* Äntligen.

Sitter och tittar lite på "Beck" nu. Kommer inte riktigt ihåg den faktiskt. Vet att jag har sett den innan men hmm.....hjärnsläpp...=)

Vet inte om jag orkar blogga imorgon. Får bli en surprice...=)

Tjinge ling....

Nu flyttar vi. =)

Jepp.....nu flyttar vi hem till pappa. Han kommer nämligen hem idag och jag VÄGRAR låta han vara ensam. Så nu har Buffie packat sin väska och redo att åka...*hahaha*
Imorgon börjar ju vår praktik i skolan. Är rätt nervös faktiskt. Men det kommer säkert gå jätte bra. Mycket att tänka på nu bara. Är nog inte särskillt social nu den närmsta tiden men det tror jag folk förstår! =)

Nä...nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen kommer min farbror och hämtar mig sen bär det ner till Trelleborg. =)

Tjing på er alla

Fredag

Mmm....idag är det fredag. Har varit i skolan 9-12 (7-14). Hade kariologi med Ötdl (övertandläkare) Peter Lingström. Han e nog det bästa föreläsaren va haft. Pratade mycket om fluor...vilket inte är det roligaste ämnet precis......men han får alltid oss att lyssna. Han gör föreläsningarna intressanta och han får oss till att förstå att vi verkligen behöver veta  vissa grejer. Många föreläsare som bara står "där framme" och babblar på för att de måste. *grrr* Stort PLUS för Peter. =)

Inte mycket mer å säga om dagen faktiskt. Hände en del men inget jag vill sitta här och skriva om just nu! Det är ju ändå fredag. =)

Tjing tjing

Ingen bra dag alls.

Nä...idag har allt bara motarbetat mig! Började att jag försov mig....sen va det stress stress stress. Tappade mitt puder i vasken så att det gick i tusen bitar. Sen stod jag vid bussen och väntade och väntade....kom ingen buss. Kom på att jag inte hade mitt busskort med mig. Hem igen och började leta....och leta.....och leta. *suck* Till sist hittade jag det och bestämde mig för att ta bussen som går 10.02. Mmmmm...visst.....den bussen kom inte heller. *måttlig Linda* Skulle sätta mig i bilen för att köra till centralen.....och den är så klart helt täckt med snö och jag hade inga vantar med mig. KALLT!!!!!! Snacka om att jag var måttlig när jag satte mig i bilen.......som bara slirade pga sommardäck. *grrrr* Nä.....jag har inte bytt till vinterdäck då jag tycker att det är onödigt bara för att det råkar vara snö här i ett par dagar. Så mycket kör jag inte med Polon.
Väl på parkeringen vid centralen drog jag mitt kort i automaten......måttlig över att allt detta egentligen va skånetrafikens fel......varför ska jag då behöva ställa min bil där och betala 15kr/timme!!!???
Men men....gick mot centralen och iom att det småsnöade tittade jag ner på mina fötter när jag gick för att jag inte ville ha snö i ansiktet. Då är det någon dum jävel som beslutat att ta bort bron som går över kanalen där jag brukar gå. !!!!!!!!! Hallå!!!! Visst det va längesen jag gick där men hallå!? Hur stora e oddsen att en hel jävla bro skulle försvinna!!?? MEN MEN...... tillbaka igen och över en annan bro!
Jepp...nu börjar jag bli sen dessuton så jag får småspringa i halt väglag för att hinna förnya mitt buss/tågkort innan tåget skulle avgå 10.48. Satte mig på tåget 10.48 och det avgick direkt. Något ska man väl ha flyt med.
Väl framkommen i Kristianstad märker jag att just den tiden jag kom, dvs efter kl 12, ändras busstiderna så jag får stå i OTROLIGT KALLT väder och vänta i 22minuter innan bussen kommer. Vid detta laget såg jag nog ut som ett åskmoln. Och vet ni vad??? Bussen kom!!!!! *tjoho* *suck*

Detta va väl min dag plus en massa mer.....*suck* Ingen bra dag med andra ord! Hoppas på en bättre dag imorgon!

TJING!!

Lättad och avslappnad. =)

Nu har jag äntligen hälsat på pappa. =) Han mådde under förutsättningarna mycket bra. Han va tom uppe och gick ett par steg. =) Han är dukigt. Han har levt med smärtan så länge nu så han är nästan van vid den......fast nu är det ju en annan smärta så klart. *ler* Skönt e det iallafall att allt gick bra och att det bara kan bli bättre i framtiden. =)

Nu ska jag sätta mig å plugga lite tänkte jag. Vi ska ju skicka in vår projektplan senast idag. Vi har bara inledningen kvar så det ska väl gå rätt snabbt.

Jag tittar in lite senare å lägger upp fler bilder. =)

Tjing

Då fortsätter turen...



Här står jag och förbereder mig inför middagen som vi skulle äta på ett steakhouse-ställe. Super god mat... vi är ju köttt-människor så vi hamnade precis rätt..=) Tyvärr har jag inte fler bilder på kvällen. Vi hade så trevligt och tiden gick super fort. Efter maten gick vi till ett "uteställe" där dom spelade live-musik. Typ lite dansbands stuk. Gissade vem som buggade...??? *hahaha* Jepp...vi snurrade runt på dansgolvet! =)
Sen ville vi givetvis utforska discot oxå så dit bar det iväg sedan. Väl i hytten kl 3 glada i hatten. Tanken på att vi skulle upp ca fem timmar senare va väl inte så uppmuntrande. Men men....upp kom vi! Såg dock ut som vi förtjänade...*hahaha*
 Jepp...bara en bild på mig. Mange lyckades komma undan....min hjärna fattade inte riktigt att jag oxå skulle ta kort. *hmmm* jaja....frukost fick vi! Dock åt man kanske inte riktigt så mycket så det va värt pengarna.....men skit i det.....det va ju semester. =)

Utsikten när vi körde i in Oslo. -9 grader....=) *brrr* 
   

Återkommer med fler bilder i morron. =)

Nu är det tv dax..

Tjing   

Bilder...Tjoho...=)

Jaha...då har jag fört över alla bilder vi tog på vår resa..=)

Det börjar med när pappa hämtade och körde oss till Köpenhamn
 

Sen klev vi på båten..=)
  
Väl inne i hytten
 

Sen gick vi och skulle ha lite mat i oss. Enligt tjejen vi frågade gick det inte att få något att äta förrän kl fem då båten avgick! Tvi på henne.... Vi såg senare att det va flera stycken som beställt mat. Måttliga!
Jaja....det va bara att se glada ut så vi beställde var sin öl, chillinötter och chips. Bra lunch va?? *haha*



Sen gick vi ut på däck för att titta på det underbara vädret när båten avgick.

  

Givetvis gick vi sedan till shoppen och köpte lite gott som vi kunde ha i hytten! =) Detta var mitt "godis".






Fortsättning föjler....ska titta färdigt på en fimele nu! *hihi*

Tjing

God Kväll!

Jepp...vi e hemma igen efter en underbar resa. Kommer lägga upp lite bilder imorgon och berätta NÄSTAN alla detaljer..*haha* Men kul hade vi det iallafall.

Ville bara titta in och säga hej. Vi är på väg att bädda ner oss nu. Har varit en lång dag. Äntligen fick jag mysa m Buffie igen...*ler som en sol* Sen har jag och Mange ätit räkor och sett två filmer. Låter kanske inte särskillt betungande men det tar faktiskt på krafterna att vara borta. Som man brukar säga... "borta bra men hemma bäst!" *ler* 

Är snart Bones på tv och det får man inte missa. =)

Tjing

Oslo here we come..=)

En timme kvar nu tills pappa kommer och hämtar oss...=) Allt är packat och klart.. Wiiii....är lite spänd. *ler*



Tjingelle bing...*ler stort*

Fredag fredag fredag...=)

Äntligen äntligen...=) Idag är det äntligen dax. Sovit sjukt dåligt inatt (kan det bero på att Buffie inte varit hemma??) Somnade nog inte förrän kl 3 och sen ringde klockan 7 för då va det dax och bege sig till tvättstugan. *suck* Sjukt att det är så ont om tvätt-tider så man måste tvätta samma dag man ska iväg. *måttlig* Men men... Jag blev iallafall glad när jag tittade på min telefon och såg att jag fått mess från Ann att allt va klart! *ler* Tack gumman!!!! Puss på dej!! =)

Jaha....nu ska jag snart in i duschen. Ska iväg en sväng kl tio. Lina.....vi får se hur det går!!! *morrar* =)

Hinner nog inte blogga mer innan resan så jag önskar er en trevlig helg. Det ska vi försöka ha! =)

Tjing

Knäppgök!!

Ja...jag är sjuk i huvudet! Ja....jag saknar Buffie jätte mycket! Tror dock inte han saknar mig lika mycket för han kommer ha det super bra hos Ann och Niklas. Men dock.... JAG SAKNAR HONOM!!

Nog tjatat om det!  =)

Nu har vi träffat vår handledare som vi ska ha i vår litteraturstudie som vi ska göra. Känns bättre nu efter man träffat henne....innan var allt en enda sörja i huvudet. Nu har vi lite mer konkret att gå på. =)

*Hmm...klockan är fem i sju....har han fått sin spruta????* Jajajaja....jag ska sluta!!!! *hahaha*

Måste göra något kreativt nu för att tänka på annat..=)

Tjing på er

PS) Detta skrev jag i går kväll men datorn vill inte som jag just då, så jag lägger upp det nu istället. =)

En dag kvar!! =)

Usch nu börjar jag få ångest! Jag ska nämligen lämna min lilla "son" idag. Jag vet att han kommre få det super bra hos Ann och Niklas men.....mmm......jag kommer sakna honom! Jajajaja....jag vet jag är sjuk i huvudet och att det bara är över helgen.....men!!!!
Vi låg och mös extra länge i morse...=)


Men men...till något roligare.  =)

Jag höll på å städa här igår. Hur skönt e det inte att vakna och gå upp och allting e rent och fint? Särskillt blir det skönt på söndag när man kommer hem....=)
 DÅLIGT

 BÄST

Finns inget som överträffar Ajax..... Skiter i om det är billigare etc....de går bort!

Resultatet av vårt sovrum...=)
  

Vem tycker att jag ska ge upp denna blomma??? *måttlig*


Såg att du Lina hade utmanat mig! Men.....jag har ju inga bilder i denna datorn än dom jag lagt upp nu. Så tyvärr blir jag en tråkmåns...=)

Tjing på er

Hahaha...

En 80-årig man är på sin årliga läkarkontroll och läkaren undrar hur han
mår. Mannen säger att han aldrig mått bättre och berättar att hans 18-åriga fru är gravid med hans barn. Läkaren tänker en stund och säger sen:
"Låt mig berätta en historia. Jag känner en kille som är hängiven jägare. Han missar aldrig en jakt, men en dag råkade han att med sig ett paraply istället för geväret. Så står han där i skogen och mot honom kommer en jättelik björn. Han höjer paraplyet mot
björnen, kramar handtaget och vet du vad som händer?"
"Nej", svarar mannen.
Läkaren säger: "Björnen föll ner och dog."
Den gamle utbrister: "Det är omöjligt! Någon annan måste ha skjutit björnen."
"Det är ungefär dit jag vill komma", svarar läkaren.


2 dagar kvar!! *ler*

Jepp....om två dagar är vi på väg..=) Eller ja...vid denna tiden håller vi väl på att packa det sista..=) Vi ska ha det så mysigt. Härligt att det dessutom är "alla hjärtans dag"....blir lite mysigare då på något märkligt sätt. =)

Idag är det ännu en lugn och skön dag. Har iof lite träningsvärk från gårdagens spinning..*ler* Men det är ju bara bevis på att det var en lyckad träning..=)

Ska snart sätta igång och städa här lite. Är ju skönt att ha rent å snyggt när man kommer hem på söndag..=)

Hörs lite senare

Tjing

Tjo la hopp

Då va det tisdag och det närmar sig fredag då vi ska åka...*wiii* Fy f-n va skönt det ska bli...*ler*

Men men....idag har jag pillat lite till med min blogg. Har nog skaffat mig ett beroende..*haha* Faktiskt riktigt kul å sitta å pilla med det. Lite tråkigt bara att min dator ska till läkaren nu....(Mange).....så jag får passa på å sitta vid Manges dator. Hoppas att min dator svarar på lite antibiotika och blir frisk snart...*ler*

Nä...nu ska jag köra och handla sen är det träning som gäller..=) Har slappat sen i fredags så nu är det dax igen. =)

Hörs ikväll

Tjing 

Hahaha

Jepp...nu har jag fått kläm på hur man ändrar sin blogg. Men hallå vilken tid det tar. *puh* Har suttit nu i två timmar....känns som tio minuter...=) Jaja....den är inte färdig iallafall....tar lite i taget...=)

Måste laga lite mat nu...=)

Tjing

Valpar

*Puh* Herre gud..... Visst förstod jag att det krävdes energi att ha en valp men detta är nog snäppet värre. Inte en enda sekund kan man släppa ögonen ifrån honom för då gör han något bus. Tur han e så söt annars hade man ju fått spel...=)

Idag ska vi först till pappa och äta lite lunch sen bär det iväg till Kågeröd där vi ska titta på när Elmar spelar fotboll....=) Kul å se när de små knattarna springer efter bollen...=) 
Efter det är det kalas i Asmundtorp. Emelie fyller 14år. Helt sjukt.....helt sjukt va stor honom blivit. Tiden går sjukt fort. Kommer ihåg när vi satt på nålar för att få reda på att allt gått bra och vilken kön det va. 1995 va det...=)

Tjing på er alla 

Hahaha

Dröjde inte länge förrän folk krävde att jag skulle ta kort NU!!!! *ler*
Här kommer några.....dock inga kort som blev bra. Inte lätt att ta kort på en valp som är super glad över att vara här...=)
Men men....håll till godo så länge.
     
  

Ska givetvis försöka få bättre bilder av honom....=)

Kongo

Jepp...så heter han. Är en blandrasvalp men liknar en rottis. Han ska besöka oss i helgen..=) Ska givetvis se hur det går m Buffie osv. Provar man inte får man inga svar och jag å Mange har pratat om att ta hem en valp hur länge som helst. Nu ska vi göra slag i saken och ta hem lille Kongo över helgen. Ska lägga in lite bilder på honom senare...=)

Fick precis mess om att Mange och Mr Kongo är på väg hem...=) Har inte tid att sitta här nu. Måste få klart alla bandaroller och välkomstgrejerna...*skrattar*

Hörs sen

Tjing

Tjenare

Jaha...idag va det dax för tandläkaren. Har nämligen knäckt min framtand. Trist....varför ska man bita på naglarna???? *grrrr* Jaja....det är bara att gå dit å se glad ut..=) Är inte på något sätt rädd.....jag har ju trots allt jobbat där i nästan fem år......men det är räkningen jag frukar för. Räcker man sticker in näsan så börjar taxan ticka..*haha* Kanske därför jag valt det yrket??? *ler*

Sen är det träning som vanligt. Igår va jag och körde styrka m Mange. Herre gud va vi körde. Magen fick vad den tålde...*Ler* ja ryggen oxå för den delen..=) Gick riktigt bra iallafall.
Idag är det spinning som gäller. När jag ändå är uppe i stan hos tandläkaren så stannar jag där och kör passet kl 17.15....vilket är RPM. Se om det går lika bra idag som sist..=)

Nu ska jag åta lite lunch. Blir lite pasta med en köttfärsröra och rivna morötter. Mums...=)

Tjing

Ps) Åtta dagar kvar till vi reser!!!!! *ler stort*

Ordspråk å sånt

*Ett hjärta utan tacksamhet är som ett ljus utan veke. Det brinner inte....
 /Källa: okänd

*Till vän ska man komma bjuden i medgång och objuden i motgång...
 /Källa: Okänd

*Jag gillar faktiskt misstag. Jag tycker de är mänskliga.
 /Källa: Sting.

*Det finns alltid en morgondag...
 /källa: Ryskt ordspråk.

*Ni kommer aldrig att lyckas - fyrmanna-band är ute. Åk hem till Liverpool...
 /Källa: Chef på skivbolaget Decca till medlemmarna i Beatles, 1962




Träning, städning och skolkning..=)

Jepp...idag skolkar jag!! Haha... Kände inte alls för att pendla till skolan idag. De sista dagarna har vi åkt enda till Kristanstad för att sitta på några helt onödiga föreläsningar. Visst har dom tagit upp bra saker....men mycket va saker som vi redan hört. Därför övertalade jag Lina till att vara lediga idag och njuta av sovmorron och detta härligt väder!! *haha* Nja....kanske inte så härligt precis men man får gjort en del i hemmet. (vem försöker jag lura...*ler*)

Har suttit med en massa ärenden som man annars glömmer bort. Förnyat mitt ICA-kort, satt stående överföring till pappa etc.

E det någon som har några tips på bra ljudböcker. Vill ha något i stil med Stieg Larssons böcker. Lite deckar-stuk. Har lyssnat på alla Camilla Läckbergs oxå......skit bra....men jag vill ha fler i samma stuk. Jaja...om ni har någon hum om några så hojta till...=)

Nu ska jag krypa ner till Mange och mysa lite. Oxå sånt man kan göra när man skolkar! *haha*

Tjinge ling...=)


Satt å kollade på gamla bilder i telefonen och hittade denna. *skrattar* Lina som tar röntgen på lilla Evert.....eller vad han nu hette. Snyggt va?? *ler*

Guten morgen...=)

Härligt med sovmorron...*ler*

Idag är det skola mellan 13-16. Ska alltså snart iväg. Har suttit och ätit frukost och läst bloggar så kom jag på att jag inte skrivit på ett tag. Hmm....jaja.. sånt e livet..=)

Träning idag igen...*puh* Direkt efter skolan. Skönt att ha det gjort innan man kommer hem och ser mysiga Buffie ligga på rygg och vill bli kliad...=) Svettas först sen myser vi..=)

Nu ska jag hänga upp fågelmat på balkongen innan jag ska iväg..=) Pippifåglarna måste ha mat....Mycket mat! =)

Tjing


RSS 2.0