"Vi grattulerar, vi grattulerar...."

Jepp....ni som vill förbi vän med Buffie ska nog inte glömma hans födelsedag imorgon..=) Han blir TIO år..*ler* Herre gud. Kan inte fatta att det var tio år (minus x antal veckor) sen vi hämtade den lilla busen på bongården. hihi. Gud va söt han var.....och är fortfarande för den delen..=) Finns ingen goare än han...*ler stolt*

Tjingeling

Jaha...

Då sitter man återigen på bibblan och ska plugga. *suck* Detta tar aldrig slut! Nu ska vi justera vår B-uppsats. Vi hade examination i måndags och vi lyckades riktigt bra. Fick inga större saker som vi skulle justera..=) =) Något positivt...=)

MEN......idag är en stor dag! Idag ska jag och Mange träffa lille Sebastian för första gången!!!!! *tjoho* Längtar!!!

Ska försöka ta lite kort på honom...=)

Tjing tjing

Usch!!!

Fan va man blir besviken på folk. Men ger och ger och ger till människor som i slutändan bara sårar en!! Usch va trött jag blir på sånt! Inte ens en förklaring utan bara hugger längs med fotknölarna!! Nä....man får fan välja ut sina vänner! Vi e rent för gamla för att bli besvikna och sårade. Även om man bara är "kompisar" så har man fan ingen rätt att bete sig hur som helst! Lite får man använda hjärnan!!! Tycker mest synd om Mange faktiskt....därför jag blir så förbannad! Vill inte se honom ledsen och besviken!

Tur man har lille Sebbe att tänka på! =) Jepp han har äntligen kommit fram, han och mamma mår jätte bra. Pappa oxå för den delen...*ler* Ska så snart jag får tid och dom kommit hem åka dit! Måste få träffa det lilla knytet...*ler stort* Längtar!!!!! =) Fattar inte att Ann har blivit mamma. Herre gud... Tänker på dem minst ca en gång i timmen. Får ett leende på läpparna varje gång... =)

That´s all for now...

TjingNär man väntar på något gott...*ler*

Just nu går man omkring med en oro i kroppen hela tiden. Det är nämligen dax för Ann och Nilkas att bli föräldrar...=) Vattnet gick i måndags morse och sen dess har man blivit lika nervös när telefonen ringer. Det senaste jag hörde va igår kväll att de va på ingång till KK den sisa gången. Hon hade nämligen värkar var femte minut....NÄRA NÄRA...=) Hoppas att Lille Sebastian tittat fram under natten...*ler*

Jag ska själv till skolan. *suck* Från elva till halv ett. Drygt att pendla 2x2 timmar för att vara i skolan i 1,5. Men men....det är bara att bita ihop!

Ha en bra dag alla

Tjing

Fredag

 Idag unnade jag faktiskt mig en härligt sovmorron. =) Sjukt härligt när Buffie oxå känner för att gosa..=)

 Igor ville mest upp och busa...=)

Nopp.....blev inget smålandsbesök denna helgen!!!! *grrr* Mange kom på att han skulle jobba hela helgen!! HALLÅ...... Kunde väl tänkt LITE tidigare på det. Jag hade ju verkligen sett fram emot det att komma iväg och släppa allt. Men men...får ta det en annan helg!
Kanske.....kanske vi ska köra upp en sväng imorgon eftermiddag och stanna tills tidigt på söndag morgon! Men jag har inga förväntningar. Tror inte det blir av!

Mange ska som sagt jobba helgen. Börjar med att jobba i natt.....så Linda har en hel kväll framför sig med mys och gos med Buffie och Igor. Ska ta och köra ut på landet och rasta av Igor. Kan inte ha honom lös häromkring så vi brukar köra ut så han får springa och leka av sig! Plus att hans mamma får motion...*ler*

Buffie var hos doktorn igår och tog sina kontrollprover. Vaccinerade honom oxå för första gången. Sjukt va?? Han fyller snart tio och jag har aldrig vaccinerat honom. Men.....nu va det dax. Som vanligt gjorde han sin mamma stolt och va hur duktig som helst! Dock ville han upp i mammas famn....*hahaha* men så länge jag håller om honom får dom i princip göra vad dom vill! =)

Nä...nu ska jag iväg och handla lite. Bl a ska jag handla mat till Mange så han klarar sig inatt....=)

Tjingeling


God morron

Idag blir det återigen plugg.... Har ett arbete i Oral Patologi som ska göras och lämnas in. Ska vara ett arbete på två sidor så det ska ju inte behöva ta så lång tid som B-uppsatsen...=)

Varje morron blir jag väckt av Igor... Han väcker typ hela familjen.....då inte Mange som redan är iväg men dock. Snacka om att få in rutiner...=) Rätt så bra egentligen för han kan man inte "snozza" (stavning??) med risk för att man försover sig...*ler*

Äh.....nu är kaffet klart. =)

Tjing

Inga slingor idag

Nopp....jag fick nöja mig med att bli klippt idag. Men men....det va skönt det oxå. =) Bokade dock en tid för slingor...=)

På vägen hem köpte jag en borste/kam till Igor. Han har börjat fälla som en kalv och Linda vill BORSTA honom. Har dock använt mig av Buffies borste innan men hur bra går det??? Med tanke på hur stor Igor blivit och hur liten Buffies borste är så kom jag rätt snabbt på att det va lika bra att köpa en ny till "lilleman" =)

Så nu har båda mina söner fått sig en omgång....*ler*

 Igors hög

 Buffies hög......ingen större skillnad va?? *hahaha*

Nu e dom så fina och goa i sina pälsar...=)

B-uppsats klar!!

Puh.....det va ju fan va det tog tid att skriva den. Ska bara få ett godkännande av vår handledare sen skickas den in!! *tjo ho*

Jaha....idag ska jag klippa mig kl 11. Hoppas, hoppas, hoppas att hon har tid att lägga lite slingor oxå. Min frisör är nämligen den bästa och brukar kunna lösa det mesta!!! =)
 Denna kvinnan vill nämligen bli ljus igen...*ler*

Skrev tenta igår i paradontologi. *suck* Man har varit så uppslukad i den j-a B-uppsatsen så man har inte hunnit plugga till tentan....men det gick bättre än jag hade väntat mig så nu finns det faktiskt en chans att man blev godkänd......fast inget jag räknar med! =)

Mycket snack om skolan nu....men just nu är det mitt liv!! *usch* Bara några veckor kvar.

i helgen ska vi upp till Jonas och Pernilla. Gud va härligt det ska bli. =) Komma ifrån allt vad skola, jobb, problem och ångest heter och bara slappna av. *längtar* Sen blir det bara bättre av att jonas och pernilla är två underbara människor som tar en som man är....=) 

Nä....kaffet väntar! =)

Tjing 

TILL MIN BÄSTA VÄN!!!

DU ÄR UNDERBAR!!!!!

Kopierade denna av Edona...=)

Bara så du vet..

  

1. Åtminstone 2 personer i världen älskar Dig så mycket att de skulle dö för Din skull.
  


2. Åtminstone 15 personer älskar Dig på något sätt.
  


3. Den enda anledningen till att någon hatar Dig, är att de skulle vilja
vara precis som Du.
  

4. Ett leende från Dig kan ge lycka till vem som helst, även om de inte
känner Dig.
  

5. Varenda kväll tänker någon på Dig innan den somnar.
  
6. Du betyder allt för någon.

  

7. Om det inte vore för Dig, skulle någon inte leva nu.
  

8. Du är speciell och unik.

  
9. Någon som Du inte ens vet existerar, älskar Dig.

  
10. När Du gjort ditt livs största misstag, kommer det något gott ur detta också..

    
11. När Du tror att hela världen vänt ryggen åt Dig, titta en gång till,

det är troligtvis Du som vänt världen ryggen.

12. När Du tror att Du inte har den minsta chans att få som Du vill, får Du
det inte heller. Men om Du tror på Dig själv, får du Exakt som Du vill,
förr eller senare.
  
13. Kom alltid ihåg komplimanger du fått, glöm alla otäcka gliringar.

  
14. Tala alltid om vad Du tycker om folk till dem. De mår mycket bättre, om  de vet.

  
15. Om Du har en underbar bästa vän, ta Dig tid att låta vännen veta att denne är underbar.


B-uppsats!

I två dagar har jag inte gjort annat än att sitta med denna j-a B-uppsats. Kommer sitta hela dagen idag oxå..... Det värsta är att vi fick reda på att två andra grupper hade blivit totalsågade av deras handledare och var tvungna att göra om ALLT! Kommer vi väl förmodligen oxå att få göra!

Säger som Lina P....hade varit bättre arbetet varit enskillt!

Nä....nu bär det iväg till Bibblan!

Tjing


RSS 2.0