Leg. Tandhygienist!!

Jepp....nu är det klart! VG på både den kliniska och teoretiska delen! Nu är jag TANDHYGIENIST!!!!! *wiiiii*
Fy f-n va glad jag är nu!!! Efter så mycket kämpande.....puh. Kan knappt tro det är sant!

NU SKA VI FIRA!!! =)

PUSS TILL ER ALLA!!!

Lite bilder...

 Min systers katt. Han kanske inte ser så stor ut på bilden men herre gud vad stor han e....inte fet utan bara stor. Fast det är mycket päls då han är en utekatt...=)

 

Här e ju min älskling.....om någon har missat denna info..=) *ler*

 

 Igor i Polon....håller koll så inga bovar vågar komma i närheten..=)

 Igor vansinnig på nyår. Han skulle döda alla raketer...=)

 

 Clas och Mange vid tolv tiden....Tjo ho Christel och Mange

 Clas och Jag....

Jag fick en ny kamera i julklapp så man har tagit en hel del bilder.....ska bara lära mig hur man gör ett kollage så man slipper lägga in dem en och en. Tar ju en evighet..=) Ann....tror du blir den stackaren som får hjälpa mig. =)Mange har aldrig tid..

Tjingeling


Jag blev godkänd....=)

Jepp...igår hade vi den kliniska slutexaminationen och jag blev GODKÄND!!! *ler stort* Betyget får vi sen men vi fick reda på om vi klarat oss.... Det härliga är att alla vi fyra, Malin, Lina P, Lina B och jag klarade oss...=) Gud va härligt det känns...=)

Nu är det bara den teoretiska delen kvar sen kan man ansöka om legitimation!!!! TJOHO....=)

Kram på er alla

Gott nytt år alla...

Jepp...nytt år och nya besvikelser. Mmmm...jag vet att jag är negativ just nu men ibland undrar man hur folk tänker. Min familj har haft motgångar som man inte ens önskar sin värsta ovän.... Vi har klarat av detta och då tror man att man blir starkare som familj och stöttar varandra. Varför ska man då hacka ner och såra den människa som alltid ställt upp i vått och torrt?? Även om denna människa som sårat står mig nära i "familjenivå" kan man undra om vi verkligen är släkt. Jag hade ALDIGT kunnat trycka ner en annan människa så som "den" har gjort idag! Det finns personer som jag absolut inte vill se gråta....som jag vet gråter för att de är så pass sårade att de inte klarar av situationen. Men det menar jag min pappa.... Första gången jag såg honom gråta var när min mamma dog och jag var sexton år. Han är en "stark" person som ALLTID ställer upp för nära och kära. Vi har kämpat tillsammans...både när det gäller min mamma, morfar och farmor.
Nu fick han ett bakslag idag av en av "oss". Som en blixt från klar himmel kommer en jävla utskällning... VARFÖR???? Hur mycket kan en människa tåla? Har inte han genomgått mycket som det är? Alla känner sorg och förtvivlan över att se våra mor- och farföräldrar tvina bort men ska man verkligen vara så egoistisk att man inte fattar att vi alla har det jobbigt!?
Pappa ska veta att jag stöttar honom in i det sista om det så ska innebära att jag blir ovän med denna personen.... Jag vet att han älskar sin familj över allt annat och skulle offra sitt liv för att vi ska vara lyckliga. Och jag gör detsamma för honom..... Finns ingen som ska såra min familj eller mina vänner utan att ha belägg för det!!! Stick in kniven och ni får två tillbaka.....räkna med det!!!

Ville bara säga det....

RSS 2.0