Hej alla glada!!

Linda is back!! *tjoho*

Jepp...nu tänkte jag sätta fart i mitt bloggande igen. Har verkligen inte hunnit eller känt för det den sista tiden. Har varit så mycket i huvudet. MEN..... Nu ser vi framåt med ljusa förhoppningar! *hahaha*

Förra helgen hade vi ju "klassfest"....*ler* Jag och Lina åkte till Ronneby för att besöka Lina och Malin. =) Vi blev hämtade vid stationen kl fyra efter 2 ½ timmes tågfärd. Fast resan gick ändå fort....vi hade ju så mycket att prata om..=) När vi va framme gjorde vi en snabbvisit hemma hos Malin och hennes Mickel. (stavning?) Han blev nog en aning överrumplad och chockad. Tänk er själva om där skulle drösa in en bunke tjejer för att glo på din lägenhet och dig. *hahaha* Stackare....men han fixade det bra. =)
Sen åkte vi vidare till Lina B. =)

Lina P har lagt in fina bilder på oss.... Lina har förklarat hur man ska på ett enkelt sätt bara ska kunna klicka på hennes namn här i texten och sen komma till hennes sida.....MEN.....jag har naturligtvis glömt hur man gör. *ler* arnebollar.blogg.se har hon iallafall...=)

Sen till en glad liten nyhet. =) Igor har anlänt. Han är just nu på besök hemma hos oss och vi funderar starkt på att behålla honom. =) Hämtade honom igår och allt har fungerat jätte bra. Han är super duktig. Buffie är väl lite reserverad men det är ju narturligt. Dock vågar han sniffa på Igor. Alltid ett framsteg. =)

Jag har naturligtvis bilder som jag tagit men då jag har ny telefon måste jag först komma under full med hur F-N jag ska göra för att föra över bilderna...*ler* Återkommer under dagen med det...=)

Tjingelle ling

Hej alla glada..=)

Många som poängterat att jag är dålig på å blogga!!!! HALLÅ!!! Jag har knappt tid tid mig själv nu när jag har praktik. (mån-onsdag) PLUS att jag bor hemma hos pappa vilket inte är ett hotell precis. Jag är tandhygienist på dagarna och undersköterska när jag kommer hem!! Men men....pappa börjar bli riktigt bra nu så detta är nog sista veckan vi bor här. Borta bra men hemma bäst. Alla som känner mig VET att jag ÄLSKAR mitt underbara hem!! *ler*

Idag MÅSTE jag ringa både Ann och Linda. Är som jag sagt innan väldigt dåligt på å ringa mina vänner.....och speciellt nu när man har så mycket själv. Vi ska hem till Linda och Thomas på lördag och se melodifestivalen. Ska bli hur mysigt som helst. Koppla av och äta någon färdigmat.....inte göra ett skit som kräver anstränging eller tankeverksamhet. Hmmm...vi kanske ska spela lite så då får man väl plocka upp hjärnan ur väskan så man inte blir sist...*hahahah*

Nu ska jag städa. En ledig dag....=( Men men.....=)

Tjing på er alla


Nä men hej hej...

Hahaha...det va ett tag sedan. =) Jag erkänner att jag varit ätte dålig på bloggandet den sista tiden men jag har fullt upp. Är jag inte i Kristianstad så hjälper jag pappa med allt vad det innebär. Han klarar sig rätt bra  själv nu men allt runt omkring klarar han inte. Så som t ex matlagning städning etc. Men men...jag hjälper gärna mina nära och kära. Om jag hade varit i pappas situation så hade jag velat ha någon som ställde upp. =)

Idag är jag faktiskt ledig!!!! =) Tjo ho... Emelie ska komma hit och städa lite. Kul å träffa henne oxå. =) Annars tänkte jag plugga lite. Vi i gruppen hade glömt att lämna in vårt upplägg på föreläsningen vi hade för sjuksköterskorna. suck. Jaja....det är bara att ta tag i...=)

Ha det så bra alla bloggare..=)

Tjing

ETT STORT PS!!!!

När vi gick runt bakfulla i Oslo trodde jag att vi såg i syne!! Är det bara norrmän som är tvungna att ha *TVÅ*  röda gubbar för att  fatta att de ska stå stilla!!!???  *skrattar*


 NORRMÄN!!!!

Så busigt..=)



 Från Catta och Thomas bröllop i somras. =)

RSS 2.0