Bilder

Tjoho... Nu har Linda lite bilder att visa. Kom dock på att Mange har fler bilder i sin telefon så jag ska be om dom ikväll..=)

 Här e Kalinka med sina busiga valpar!! =) Det är en sån jag vill ha...*ler*

 Här e en av mina favvo hundar. Jonna....hon e så goo..=)

 Här e en av Manges favvo hundar, Leo med sina små valpar. Dock får han hålla sig vid utgången för mamman är rädd om sina små valpar...*hihi* Hon är dock inte med på bild. Hon sitter säkert vid Manges ben när han tar kortet...=)

 Små godingar..=)

 Från valpar till en liten goding....Indra....Lindas dotter..=) Kan man beställa såna??? *ler*


Så...det var allt för idag.. Återkommer inom den närmsta tiden..=) Ska nu till Catta och lämna hennes platt tång. Tjo ho..=)

Tjing

Väntar med spänning...

Hahaha...jag tycker synd om mina läsare. Jag skriver ju aldrig....men jag är väldigt flitig på å läsa andras blogg. *ler*

På fredgag ska vi se Björn Gustavsson...*wiii* Ska bli skit kul. Vi ska äta på Linas favvo-ställe innan....Jensens. =) Ska träffa Thomas och Catta redan kl fem så man hinner njuta ordentligt av kvällen. =) Man kanske tom går hem och lägger sig i tid...*hahaha*

Vi va hemma hos Linda och Thomas i helgen. Herre gud va trevligt vi hade. Vi hade Buffie med oss och sov över till söndagen. När vi va där kände jag riktigt hur jag saknat Linda. Hon är en sån härlig människa med exakt samma sjuka humor som jag. *haha* God mat och härligt sällskap.... Kan man önska sig något mer?? Blev en hel del spelande oxå... Kommer f-n inte ihåg vad spelen hette...hmm...*tänker* Galenpanna hette ett iallfall.....JO....och den andra Lika par leka bäst. (jag och mange vann...ler) Sen va det ett till som nästan va roligast....jaja.....man ska inte begära för mkt av hjärnan...så det kommer jag ihåg men roligt va det..=)

Jaha....idag är jag ledig. *najs* Jag och Buffie hade lite mys i morse med en film.....och ja....vi somnade om vilket inte va planerat. Tur pappa ringde kl nio så man kom upp i tid..*ler*
Jag ska snart sticka till Ilva och titta på en tavla till pappa. Han har ju köpt nytt hus och gjort sig av med alla gamla och jag har för mig att Ilva ska ha stora fina tavlor..?? Jaja...vi får se.
Sen ska jag pappa och Mange till juristen/polisen/kriminalaren.....puh.....ja...han är verkligen allt och lite till. Hur orkar man läsa så mycket i sitt liv..?? Jag börjar redan tröttna på det och jag har "bara" gått ett och ett halvt år...knappt.
Jaja....lägger upp bilder lite senar..=)

Tjing på er

Hoppsan...

mmm...det är nu sjukt längesen jag bloggade men jag har f-n inte känt för det. Det är ju inte kul om man ska sitta här och skriva om ingenting när man inte känner för det!? Nä...jag ska rycka upp mig...=) Blir kanske ett inlägg och bilder redan ikväll?? =)
Har försökt övertala Mange till att skaffa oss en hund. Han jobbar ju med hundar och det finns ett par (gift par i mina ögon...hahaha) som precis fått valpar. Ska lägga in en bild senare....*ler*

Tjing

RSS 2.0