Lite roliga bilder

 Allting blir bättre...*hahaha* Jo...det får man hoppas. =)

 Mat får inte förfaras...=)

 Ta det lugnt.....även om det ser hopplöst ut! =)

 Möt nya vänner, även om de inte ser ut som du! =)

 Studera riktigt noga..=)

 Tro på dig själv...*ler* Boffemannen...*skrattar*


Blubb blubb blubb..

Ååå...vilken underbar dag!! =) Vaknade kl tio och mös m Buffie sen gick jag upp och satte på mitt underbara kaffe och åt frukost! Har bara myst hela dagen...*ler* Kanske man skulle göra något vettigt..?? Nä....*ler*
Mange slutar jobba kl två och då ska vi nog iväg och träna en sväng. Hans träningspartner, Claes, har ju en spricka i sitt revben så han har ju inte kunnat träna på en vecka nu. Mange har varit lite frustrerad...*hihi* får hänga med och "rasta" honom lite...=)

Kanske ska sticka upp till min kära far  senare. Bara säga hej och visa att man lever...=)

Ska ta och lägga in lite bilder sen....bla på Manges tatto....=)

Tjing så länge 

Tjolahopp...=)

Så...nu va det fredag. Dagen har varit mycket trevlig...*ler* Vi fick träffa våra handledare inför vår praktik. Gud vilken tur jag har. Jag ska ha två handledare och båda va super trevliga. Sen kom det fram efter ett tag att den ena tjejen hade gått i samma klass som en av mina gamla arbetskamrater..=) Världen är liten...=)

Väl hemma så följde jag med Mange å tränade på Friskis. Jag behöver köra lite styrka och det är så himla tråkigt att göra det själv så jag passade på å få lite sällskap..=) Gick jätte bra....men herre gud....hur många olika övningar/maskiner finns det för en och samma muskelgrupp?? Mina armar är helt saliga nu och vill bara vila..*ler* Kanske tränat rätt bra då eller??

Nu har jag precis duschat och ska laga till våra älskade karrékotletter med sallad....*mums* Sen blir det givetvis "Postkodsmiljonären" följt av "Let´s Dance" TJO HO...=)

Önskar er alla en underbar fredagskväll..=)

Tjing å hej

Lediga dagar

Hemskt va dagarna går fort när man e ledig. Va så mycket jag skulle göra idag men fick inte ens hälften gjort. *hmm* Jaja...det man inte hinner idag får man göra imorgon eller vad säger ni??

Har iallafall tränat. Blev ett spinningpass så klart...*ler* Provade ett pass som heter RPM. Va helt okej....mycket temposkiftningar och bra variation. Ett pass jag helt klart vill träna igen....då har väl tränaren lyckts..=)

Imorgon ska vi träffa våra handledare som vi ska ha under vår praktik som börjar v 9. Hoppas....hoppas....hoppas att man får en vettig människa. *håller tummarna* drygt annars....

Nu ska jag hoppa in i duschen sen plocka undan lite och förbereda för imorgon. Ska nog ha med mig träningskläder så jag kan träna direkt efter skolan..=)

pöss och kräm

Tjing

--------

Varför måste man skriva rubrik?? Men visst...hade kanske varit tråkigt annars..=)

Har varit en sån givande dag. Åkte till skolan för att vi hade intro mellan 9-12.... Det visade sig att vi slutade redan kl 10!!!??? Varför lyssnade jag på Lina och Lina igår??? dom va rädda att vi skulle missa något viktigt!!! *hmmm* Jaja...tack för den! =) Men jag älskar dem för det! *haha*

Jaha....träning igår och träning idag. Har riktigt kommit in i det igen och det är super skönt. *ler* Tänkte jag skulle vila lite nu och läsa min bok. Härligt att bara koppla av och inte tänka på varken skola eller några beskymmer..=)

Är ledig imorgon...*tjo jo* Tror jag ska ringa Linda å se om hon har tid för en fika..=)

Tjosan hejsan...=)

Tjing 

Tjo la hopp..=)

Har inget roligt alls att säga idag faktiskt. Har varit i skolan och sen betalat räkningar....hur kul nu det är!?

Ska hoppa in i duschen nu iallfall... Ville bara titta in och säga hej till alla mina läsare..=)

Hörs nog imorgon..

Sov gott

Tjing

*gäsp*

Usch va trött jag e. Sov alldeles för länge idag...men gott va det! *ler*

Mange och Claes är och tränar... De ska köpa hem lite kinamat efteråt...*mums* Skönt att slippa stå och laga något när man är trött. =)

Imorsen när jag kom hem va jag ute med Buffie. *haha* Han jagade Pippi-fåglar och va allmänt pigg och glad för att sträcka benen kl 07.30 på morgonen...=) Sen bäddade vi ner oss och hade hur mysigt som helst. Härligt att somna när han ligger och spinner för fullt...*ler* Kanske därför jag sov så gott idag?? =)

Får väl ta och klä på mig för M och C kommer snart med maten.. Ska bli mumsigt! =)

Skola imorgon 9-15. Jepp...samma dryga lärare. *suck* Men men...det är bara att stå ut..=)

Tjing

God Morgon..*ler*

Pigg och vaken..=) Eller?? Nja...pigg är jag väl inte direkt med vaknade först kl tolv och gick upp på toa sen lyckades jag somna om igen till halv två...*suck* Kommer nog vara trött i natt....men det är bara att hålla ut. Blir kanske mycket bloggande..*ler*

Manges tattuering..=) Den är inte klar...bara konturerna som är gjorda här. Har dock ingen annan bild i min tele..=(
 Kommer blir så himla snygg...=)

Nu ska jag dricka lite kaffe...*mums* Blir väl duschen sen iväg till jobb. Ska vara lite tidigare på jobbet för Ann jobbar till nio idag så hinner vi snacka lite skit innan hon sticker..=)

Hör nog av mig lite senare..=)

Tjing

Ps)
Mina älsklingar

En och en halv timme kvar!!!


Vila i frid!

Pratade med pappa innan idag (?) och han berättade att grannens fru hade dött natten till idag. Usch...tänk att förlora någon som man älskar och har älskat i så många år. De fick reda på att hon hade cancer precis innan jul 2008. Snacka om att hon fick en chockartad julklapp. Efter en månad finns hon inte längre! EN MÅNAD!!?? Visst va det skönt för henne att slippa lida så länge osv MEN....tycker så fruktansvärt synd om de efterlevande. Tur han har pappa som granne som alltid ställer upp när folk mår dåligt! *stålt dotter*

Pratade med Mange efter det att vi fått reda på detta och vi va båda rörande överrens om att livet är rent för kort för att gå och tjura, vara irriterad, arg, förbannad osv. Visst....är det någon som sårat dig enormt så kanske det inte går att förlåta men för ens egen skull ska man ta hand om varandra. Tänk om du mister din käreste i morgon?? Nä....jag ska försöka tänka på det varje gång jag blir irri... "Va det så farligt egentligen??"
 
Oj vad jag blev djup så här kl två på natten..*ler* Men man sitter gärna och tänker här i sin ensamhet! =)

5 timmar kvar!!

Tjing


Tatto..=)

Den blev jätte bra. Dock va det så stor att han inte hann göra den färdig. Jag tog givetvis bilder under hela plågeriet och kommer lägga upp dem i morgon..=) Sitter ju just nu på jobbet! =)

Har nyss pratat med Linda en lång stund. Hennes man va ute på vift så vi kunde prata mycket tjejsnack..=) Alltid lika härligt att prata med Linda. Man känner sig alltid glad efteråt....=)

Tillbaka till jobbet! =)

Tjing

Fredag fredag fredag! =)

Visst e det något speciellt med just fredagar. =) Men ska man däremot jobba natt fre-lördag så kanske man inte skrattar av lycka! Men men....det ger en lite extra klirr i kassan. *ler*

Idag ska Mange tattuera sig!! *tjoho* Ska bli kul å se. Vi ska vara där kl tolv så det är *snart* =) Ska försöka ta lite bilder när vi e där..=)

Igår va en sjuk dag. Vaknade med världens huvudvärk och som vanligt hade denna kvinna svårt att somna så det innebar att jag va hur gnällig som helst när jag vaknade. Messade Lina att  jag stannade hemma, tog en tablett och gick och la mig igen. Visst jag kan ju inte säga annat än att det va super skönt....speciellt när Buffie kommer uppstuttsande i sängen och spinner för fullt. Hade jag bara vetat att denna dagen var obligatorisk i hade jag nog f-n tatt mig till skolan iallfall trots huvudvärk. Nu innebar det att jag fick en extra-uppgift. *grrrr* Jaja...man får bita ihop och se glad ut. 

Pratade med Linda i förrgår. Vi bestämde att vi skulle träffas den 21:a feb. Hela den familjen är helt underbara och jag kände det nu när vi pratade att jag saknar dom......speciellt Linda då så klart! =) Ska köra ut till henne en dag och fika...bara snacka skit! =)

Spinning idag....tjoho....=) 17.15-1815 sitter jag och svettas....bara så att ni vet! *haha*

Nu ska jag dricka upp mitt kaffe sen bär det iväg till Jens (tattueraren). =)

Tjing
 

Helt sjukt!!

Ja...verkligen helt sjukt. Jag skulle träna kl sex......eller?? Jo...jag va på träningen kvart i sex och drog mitt kort i kortläsaren....Hmmm....tittar på lappen som man får ut och där står Body Step. Snacka om att Linda såg ut som ett stort frågetecken...innan jag kom på att jag var en timme för tidig!! *måttlig* Ååååå.... Jag som var inställd på Aerobic. Men men.....jag hade nu tre val. 1) Träna Body Step istället
                                                 2) Vänta en timme och sen träna aerobic
                                                 3) Träna spinning power kvar över sex

Inte f-n sitter jag där och väntar i en timme och Body Step va jag inte sugen på. Så....det blev spinning idag igen. Ruggigt bra gick det dessutom. Börjar få ett riktigt bra flås nu vilket gör allt mycket roligare...=)

Efter träningen hade vi vår kära granne Claes på besök och dom hade lagat mat. Tjoho...=) Härligt att komma hem till ett dukat bord när man precis tränat. *ler* En köttbit och sallad...*mmm* Min favorätt...=)

Nä...nu ska jag bada och sen är det bingen som gäller. Ska till skolan imorgon. Vi ska återigen öva på HLR (hjärt och lungräddning) mellan 10-12. Sen bär det iväg till pappa som fyller 64år. TJOHO!!!! *ler*

Sov gott alla små bloggare

Tjing

Oslo-resan betald!! =)

Hej å hå alla bloggare..=)
Idag är en riktigt mysig dag. Fick sova ordentligt inatt till skillnad från söndags natten...*suck* Då sov jag från halv tre till sex...sen va det skolan som gällde. MEN...idag är jag riktigt utsövd! =) Vaknade vid nio och låg och mös med Buffie en halvtimme innan min kropp ville ha frukost och kaffe..=) Har sedan dess suttit vid datorn och fixat lite. Dels betalat resterande summa till vår oslo-resa...=) Ska bli hur skönt som helst att komma iväg lite. Om inget annat så bara för en helg! =) Visst....jag kommer sakna Buffie men jag vet att han är i trygga händer! Han ska nämligen bo hos Ann och Niklas och dom har lovat att klia hans mage nästan hela tiden! *hahaha*

Träning som gäller ikväll. Idag e det Aerobic 3 med Sabina. Helt suverän instruktör med mycket fart och fläkt i samt mycket bra musik....helt kanon. Bara man överlever...*haha*

Nu ska jag sätta mig ett par artiklar som vi fick i skolan igår. Vi ska granska dem och skriva ner skillnader etc. TRÅKIGT!!! Men...måste göras..=)

Tjing

Hej å hå..=)

Mycket bättre humör idag..=) Har bestämt mig för att inte gå och grubbla på andras problem och bekymmer. Det är ju bara jag som mår dåligt över det. Som igår gick jag och va ledsen, arg, förbannad...ja....allt man kan tänka sig. En hel dag förstörd! Så nu är det ändring på det! =) =)

Idag har jag varit i skolan 9-14 (7-16 med pendling) Vi hade vetenskaplig metodik. *suck* Inget roligt ämne och en inte såååå upplyftande lärare. Kan det blir sämre?? Jaja...man måste ju lära sig det om man ska klara alla uppsatser man ska göra! 

Nu ska jag laga lite mat hade jag tänkt. Tog ut lite färs från frysen....får se vad det blir av den. =)

Tjing alla glada 

Ett tips!

Om man har något att lätta från sitt hjälta....GÖR DET!!!! Gå inte runt som "katten runt het gröt"! Vederbörande känner oftast på sig när det är något fel så för allas del... säg något!!

Puh...behövde få det ur mig! Hörs senare när jag lugnat ner mig!

Tjing

Slappdag...=)

Ååååå va jag njuer!! En lördag som vi inte har planerat något alls. Eller jag inte planerat något. Mange har ju jobbat och är just nu och tränar. Han ska kanske iväg och jaga imorgon i småland...så då får jag ännu en mysdag. Jag älskar att umgås med min älskade men ibland är det skönt att vara själv. Har inte varit iväg och tränat idag men imorgon är det dax igen. Köpte ju nya träningskläder förra veckan....blir lite roligare att träna då! =)

Jag tror jag ska lyfta luren å ringa Linda. Hon är en av mina bästa vänner och vi träffas så sällan....lite synd. Men vad gör man....kan ju inget annat än att bättra sig! =)

Denna helgen blev verkligen inte som vi hade tänkt ifrån början. Jag skulle först upp till Ronneby och umgås med Lina, Lina och Malin. Det bestämde vi för längesen men iom att jag hade en vit månad så bestämde vi att skjuta upp det. Då va det sagt att Mange skulle upp och jaga i småland lör och sön. Men sen kom vi på att Mange jobbade lördagen som idag och han fick ändra så att det bara blev söndagen. SEN....nu är det inte säkert att det blir någon jagt då det är för kallt. Man får ju endast jaga med hund och det är synd om hunden om den ska springa i skogen när det är 10 minus grader + att de flesta jägarna inte gärna vill jaga när det är för kallt då rådjuren kan ta skada. (mange förklarade innan hur de tar skada men kommer inte ihåg *ler*) Så....nu sitter men här och har egentligen inget planerat. Det är iof skönt men det finns ju folk man hade velat träffa.....som t ex Linda och Thomas....eller åka med Catta och Thomas till Martina och Anders. Nu är ju stackars Catta sjuk så det hade inte blivit av ändå.... Hoppas du snart är frisk gumman så vi kan träna ihop!! =)

Nu måste jag sätta igång och städa. Ingen annan som gör det till en även om man önskar det! *haha*

Trevlig lördag till er alla..=) Speciellt till Lina och gänget som ska ut och svira!! *haha*

Tjing

God dagens..=)

Pigg och vaken! =) Sov till ett och nu känner jag mig pigg och redo för ett spinningpass...*ler* Har inte hunnit träna så mycket denna veckan men varför gräma sig över spilld mjölk?? =) Det är bara att ta nya tag....ett å två...ett å två!!! *hahaha*

Imorgon ska jag nog hjälpa Mange och jobba. De flesta hundarna ska ju inte "hem" iom att det är lördag men mat måste dom ju ha.....MYCKET MAT!! *hihi* Så jag brukar hjälpa honom med att köra runt på det olika objekten och mata de söta små vovvarna. Hahaha...små??? Nja....men söta..=)
Se hela bilden

Nä....dax att sortera och lägga in tvätten. Vill ha det gjort tills man kommer hem efter träningen..=)

Tjing 

Tjo i boet...

Under uppbyggnad
Arbete pågår
 


Åååå va skönt att kunna utnyttja datorn här på jobbet. Inte för att jag har mycket att göra utan för att man kan sitta och läsa bloggar och tidningen så att tiden går lite fortare. =) Tack gummsi!! =)

Som sagt....andra och sista natten för denna vecka. Tiden går rätt fort och man får tänka på pengarna. Annars e väl inte detta ett jobb som man hade stått ut med i längden. Men men...vet att jag har tjatat om det innan så det behöver jag inte göra igen! =)

I tisdags hade vi avslutning på kliniken på skolan. Vi måste ha utnyttjat 80% av våra pass och jag fattades två pass. Så jag hade dubbelpass på en patient på eftermiddan. Lina däremot hade gjort färdigt alla sina papper och behövde inte ha fler patienter så hon stack redan kl 10...*grrr* Va man avundsjuk då eller??? Men hade jag varit lika flitig så...jajaja....det är mitt eget fel. MEN...nu e det över. =)

Mange va och installerade ett nytt surround-system till pappa idag. Han har aldrig varit speciellt nöjd med det han hade så nu va det dax att byta. Det är väl det tekniska som va problemet....och jag kan hålla med honom....det är komplicerat....speciellt för en karl som inte vet hur man läser sms! *skrattar* Men men...nu har han en enklare version som är lika bra. Det bästa med allt är att vi fick det gamla...*ler* Så nu ska här tittas på film...=) (som om vi inte redan gör det...=) )

Jaha....om man skulle göra något här på jobb??!! Får ta mig en runda och kolla läget....sen ska jag städa av här i köket/allrummet.

Bloggar jag sällan?? Inte så konstigt.....min dator hemma är sjuk. Ingen aning vad som hänt med kry är den inte. Mange håller på med den för fullt och han svär varje dag. Nu har han iallfall kommit på att han måste köpa nya delar???? Fråga mig inte vad det är han ska köpa men dock.. Visst inga billiga delar så vi får vänta tills lönen kommer. =) Sen har jag inga ursäkter längre...*hahaha*

Tittar kanske in lite senare om jag blir uttråkad..=)

Tjing

Såg denna bilden på nätet...*skrattar* Var får folk allt ifrån??


Broccoli con salsicce......det ni!!! =)

Det var längesen jag va hemma så här tidigt efter att ha varit ute och ätit..*hahaha* Känns faktiskt helt sjukt! Alla va på gott humör och skulle festa vidare och dricka drinkar. (utom Ann och jag) Visst va man sugen men sjukt nog så längtade jag hem till min älskling som troget kom och mötte mig i dörren...=) Härligt att träffa sina vänner men lika härligt att komma hem. *hahaha* Jepp....jag är en "hemmamänniska" ut i fingertopparna. *hihi*

Min meny på mosaik 

Rätt 1
Pasta salade au chèvre
Pastasallad m. getost, valnötter & basilika

Rätt 2
Broccoli con salsicce
Mozzarellagratinerade broccolibucetter m. salsiccia & chili

Rätt 3
Gyros kipriakós
Strimlat marinerat fläskkött på pita m.tzatziki & rödlök

Sen en kopp kaffe på det! =)


Jepp...jag åt tre hela rätter....men det kan ju tilläggas att de va små. *hihi* Det är ju hela konceptet på Mosaik. Måste säga att jag var ganska skeptisk när jag hörde att vi skulle gå dit....men ack så gott det var!!! Mmmmm....riktigt mumsigt!! =) ett tips till alla er som inte vet var ni ska gå...=)

Mycket trevlig sällskap och god mat. Kan det bli bättre? Tack tjejer och hoppas du Kajsa får en minnesfylld kväll/natt/morgon...*hahaha*

Nu ska jag sätta på en film som jag somnade ifrån i onsdags. *ler* Måste ju få reda på vem mördaren va..=)

Ha det gött

Tjing

Tjoho i lådan!

Hejsan hoppasan alla läsare..*haha*

Försov mig i morse....grrrr. Skulle köra ett body pump pass med Catta kl tio och vaknade halv!! Ingen chans i världen jag hade hunnit så jag bestämde mig för att ta ytterligare ett spinningpass denna veckan kl elva och köra lite styrka efteråt. =) Det gick super bra. Kände att det börjar gå bättre och bättre. De första gångerna är ju sjukt jobbiga innan man kommer in i det igen..*ler*

Jaha...idag är det middag på Mosaik som gäller. Kajan fyllde ju 30 i måndags. Pratade med Ann för en stund sedan och hon hade redan bestämt vad hon skulle äta!!?? Här snackar vi om en tjej som alltid ligger steget för alla andra...*hahaha* Men vi tycker om dig för det Ann! *ler*

Nä...in i badet med dig nu Linda. Tiden börjar tryta. =)

Tjing 

Thank god it´s friday!

Jepp...så heter mitt spinningpass idag! *haha* och man kan säga att man är helt slut när man kommer därifrån. Man har hela helgen framför sig och så avslutar man vardagen med ett grymt pass. Det är en härlig känsla det! =)

Ledig idag. =) Va i skolan igår. Första dagen....sen ledig i fyra. Det är väl helt okej!? *ler*
Imorgon ska vi fira Kajsas 30-års dag. Hon blev ju gammal i måndags...*haha* Ska först äta på Mosaik sen bli det väl lite snack och ev en barrunda. I och med att jag inte dricker så följer jag inte med ut sen.....finns det något värre än att vara på ett uteställe nykter? Nä....men middan ska bli riktigt trevlig. =)

Klockan är snart två och jag har inte fått mycket gjort. Ska sätta igång nu tänkte jag. Får plocka undan och dammsuga lite så slipper man det i helgen..=)

Trevlig helg

Tjing

7:e januari!

Jaha...skola imorron. Jag borde ha lite ångest för att dessa veckorna är över och allt sätter igång igen men det har jag inte. Jag är glad över att julen och all skit är över och att skolan börjar igen så man kan blir en "normal" människa. (jajaja...så normal jag nu kan bli...)  In i vardagen med pendling, skola, träning och mycket mys med sina älskade!! *ler*

Idag ska jag och Mange hem till min mormor och äta middag. Hmm...får nog ta en syndardag.....den maten man får där hemma är allt utom nyttig. *suck* Tur jag ska träna ikväll. Om jag inte hinner köra passet kl fem med Catta så ska jag ta ett kl åtta istället! Trist att träna själv men vill inte göra mormor besviken när vi inte träffats på så länge.

Nä...kaffedax!! *ler*

Tjing


Gott Nytt År!

Puh....nu är allt över!! Nu får vi bara hoppas att detta året blir så bra som det kan.
Nyårsafton blev väldigt "blöt"...*puh* Började redan kl 5 på eftermiddan och kom inte hem förrän kl fem på morgonen. Man har blivit för gammal för att festa så länge...*suck* Jag har f-n inte blivit människa förrän idag! Herre gud....Nä nu e det nya tag som gäller. Ingen sprit, vin eller öl på en månad och hård träning. Måste ha ett uppehåll nu från allt festande. *ler* Ska bli riktigt skönt kan jag säga..=)

Jaha...idag är det lördag och vi ska se gå på bio. Jepp...ni hörde rätt. Linda ska gå på bio...=) Vet inte hur längesen vi såg en bio sist men längesen va det. Vi ska gå med Catta å Thomas och vi tänkte äta en bit mat på någon restaurang innan. Vet dock inte vilken ännu....men det löser sig! =)

Hörs kanske imorrn..=)

Tjing på er

RSS 2.0