Söndagar...

Jaha....söndag idag och inte ett skit på tv. *suck* Är inte söndagar den enda dagen i veckan som de flesta bara slappar på?? Varför har då inte tv-kanalerna något bra på tv?? Finns bara skit och en massa repriser.

Annars har helgen vart bra. Vi va ute och åt i fredags på Jensen´s. MUMS. Sjukt god mat. Jag åt kycklingfilé med råstekt potatis. =) Sen efter det gick vi till Harry´s och tog ett par drinkar....vilket sedan ledde till att gårdagen blev en VÄLDIGT lugn dag. Pizza och filmer....=)

Jag sitter här nu och försöker knåpa ihop ett festprogram till festen. Är inte så lätt som man tror. Är det någon som har tips på roliga snapsvisor så är det välkommet. Har hittat många men bara ett par styckan som är klockrena. De ska ju vara roliga och alla ska kunna sjunga dem. Jaja....får väl se vad jag får fram till sist. =)

Då börjar skolan på riktigt imorgon. Usch...är nervös. Vi ska ha patienter igen!! På sätt och vis är det inte bra att ha sommarlov....man kommer liksom av sig. Messade med Lina innan och som tur e är hon oxå nervös. Vi får peppra varandra imorgon på tåget! =)

Nä....nu ska jag snart laga lite mat. Blir korv stroganoff (stavning?) idag. Va mange som önskade.... =)

Hoppas ni alla får en trevlig kväll.

Tjing  

Catta och jag när vi är på väg till Malmö igen efter att ha sett Johan Glans i Ystad. =) Skulle ta tåget men missade sista med tio minuter.....så det fick bli taxi...*haha*

Kommentarer
Postat av: catta

Vi e ju blåa som smurfar....'



http://www.snapsvisor.eu/dryckesvisor/herrar-och-damer/



http://hem.passagen.se/gwshark/visa/



http://www.algonet.se/~leljung/partyfun/songer/snaps.htm



http://oweshemsida.com/visor/

2008-08-31 @ 15:25:42
URL: http://cattalicious.blogg.se/
Postat av: Lina P

Hehe lika som bär :D jag hade missat 2 av dina inlägg....tjooo...tur jag gick in här idag! kl är 9 och det är alldeles för tidigt...beger mig mot sängen igen! ses nästa vecka gummsi! me like you* puss puss!

2008-09-04 @ 09:04:20
URL: http://arnebollar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0