Johan Palm!!


Det va väl på tiden!! Äntligen åkte han ut. Visst....han har väl något som är speciellt men jag vet inte riktigt om jag kan se det! *haha* Tycker bara att de andra idolerna är bättre!! Jaja...han kommer nog få något kontrakt ändå. =)



Snart ska vi iväg på dop. Lilla sötnosen ska döpas idag. Indra.....Lindas dotter. =)
Sen ikväll ska jag hem till  Catta....Tjoho..!! =)

Tjing på er

Smålands mörka skogar...*haha*

Jepp...idag bär det iväg till Värnamo. Vi ska slutstäda lägenheten och lämna nycklarna...*wiiii* Skönt att slippa den utgiften var månad när man inte utnyttjar den. =)

Nu ska jag sätta mig med Manges mammas papper.. Kommer fortfarande en massa sluträkningar och skit man måste ta hand om.....inte så kul men ett måste. =)

Imorgon blir det tjejkväll hemma hos Catta. Vi ska träffas redan kl fem och ha en mysig spakväll....*ler* Ska bli så himla mysigt! Sen ska vi träffa upp killarna ute så man kan få några pussar...*ler* Längtar!!

Nä....nu får jag sätta igång.=)

Tjing till er alla och njut av fredagen!!! =)

 

Tjo ho..=)

Igår blev det inte alls något köksbord..*haha* Det blev istället en resårmadrass. =) Jag har ju länge klagat över att jag ligger i en "håla". Ska bli ändring på det nu...=)
Sjukt dyrt det kan bli med madrasser. Fanns alternativ från 1200kr till 8000kr. ??? Visst finns ju ännu dyrare men inte speciellt lönt att ens titta på dem när man bara ska ha den i ca ett till två år. Vi ska ju köpa hus sen...*ler*

Nähä...nu ska jag börja med min efterlängtade hemtenta....*suck* Jaja....det går väl rätt kvickt..=)

Tjing

Praktikplatserna utdelade!!

Så ja...efter många om och men är det bestämt. Det fanns fem platser i malmö och två i Kristianstad som vi ifrån malmö till slut fick rösta om. Vad får jag och Lina!!!!???? Joooo...Kristianstad...!!!! Jaja...det va ju skönt att vi båda fick där så vi kan pendla ihop men det är ju fan att man ska ha en sån otur...*suck*

Jaja....jag skulle egentligen sätta mig med en hemtenta nu men jag följer med Mange och blir vaxad istället så jag får annat å tänka på. Vi ska även åka och kolla på nytt köksbord....*ler*

Tjing på er alla

05.50...!!!

Tjo ho...

Jaha....klinik idag. Gick som vanligt upp mitt i natten och hör bara hur det blåser ute...*kallt* Nu ska jag gå till bussen! Vill hellre dyka ner i sängen igen...=) Men men....

Tjing

Ps) Tom Buffie är uppe...*hahaha* Helt sjukt..=)

Mys mys mys...=)

Jepp...sitter och myser helt för mig själv..=) Hur gör gött e inte det??
Pratade med Linda innan idag och hon va rätt avis på mig. Hon har ju två barn nu och knappt tid för sig själv. Stackare... Usch när man tänker så vet jag f-n om man vill ha barn..=) Jo...det vill man väl men det gäller att man kan lämna bort sina barn ibland så man inte "glömmer bort sig själv". Bara för några timmar..=)

Nu har jag inte tid för er längre....ska MYSA vidare...*LER STORT* *hihi*

Tjing tjing
 

Fredag fredag och fredag..=)

Ja...då va den här. Dagen alla längtar efter..*ler*

Idag ska jag plugga och städa.. Kul va?? Måste ju ändå säga att jag städar hellre... Har tenta i humanbiologi på onsdag..*suck* Kanske inte det roligaste ämnet precis. Men men....man får se det positivt...om ett år kan jag hämta ut min legitimation...*TJOHO*

Mange ska jobba i natt och fånga bovar så jag tänkte ha en skön hemmakväll för mig själv med tända ljus, ostbricka, ett glas vin och bara ha allmänt mysigt. Givetvis ska jag ta mig ett långt bad och sätta på lugn musik innan IDOL börjar...=) Är faktiskt väldigt skönt att bara vara ensam ibland.  Speciellt om man, som jag, är en "funderare" så kan det vara rätt skönt att få "rensa ut" ibland...=) *MYS*

Såg i Linas blogg att hon ska handla hem mat inför nästa vecka... Ja...man borde oxå gör det. Vi går heldagar hela veckan plus en tenta. *suck* Då gäller det verkligen att man har mat hemma så man slipper tänka på det. =) Som tur e har man ju en underbar sambo som kanske har maten färdig när man kommer hem..?? *ler*

Nähä...nu MÅSTE jag plugga lite. Har dragit ut på det nu allt för länge..=)

Hoppas ni alla får en bra dag/kväll/natt. =)

Tjing
Lönn om hösten - Acer platanoides

Ps) Jag va förresten hos optikern i onsdags och beställde nya glasögon...*hihi* Blev två par. Längtar tills de är färdiga!!!! =)

Busiga vovven...=)

Fredag imorron...*wiii* Eller?? Jag ska ju inte säga att jag längtat till fredag denna veckan.. Har ju bara varit i skolan i måndags. *hihi* Nä...jag har inte skolkat!!! Jag gör faktiskt inte sånt längre...*haha* Man tar ju denna utbildningen lite mer på allvar än vad man gjorde i gymnasiet...=)

Jaha...vad har jag gjort idag egentligen?? Tja...städat, pluggat och spelat!! *ler* Visst...jag har ju gjort det där vanliga som lagat mat och diskat men för oss kvinnor så tillhör ju det vardagen liksom!!! (killar ta åt er!!!) *hahaha*
Annars har det varit en lugn och skön dag. Gäller ju att man tar det lugnt nu och vilar upp sig. =)

Nu ska jag gå ut med Oliver. Det är Claes hund. (grannen) Han jobbar natt och för att han ska slippa stressa hem och gå ut med honom så tar jag och rastar honom lite. Brukar passa på å gå en lång runda så får jag oxå röra lite på fläsket..*haha*
 Här e han...den goa lille busemannen...*ler*

Natti natti gott folk och sov så gott..

Tjing

Guten morgen..=)

Vilken härlig dag...=) ööö...vet inte var jag fick det ifrån men jag känner mig gladare idag...=) Har den senaste veckan eller veckorna varit lite nere. Vet inte om det kan bero på vädret eller att det är denna tidpunkten på året då både mamma och morfar dog. Kanske tänker omedvetet på det. Dessutom är det snart jul...*suck* Ångest!

Jaja...nu ska jag plugga lite tänkte jag. Ska logga in på msn och se om Lina vaknat..*ler* Man behöver en liten pusch så man sätter igång annars blir det lätt att man spelar istället...*hihi*

Buffie hälsar till er alla....speciellt till lisa...*blink*

Tjing
 

Måndag kväll...ännu en klinikdag avklarad. =)

Tjo i boet. =)
Helgen har varit både härlig och jobbig. I lördags morse/förmiddag va det packning som gällde för att sedan bege sig till pappa för en mysig kväll. Vi tog givetvis vår son med oss som HATAR att åka bil. Han jamar jamar och jamar samtidigt som han förtvivlat försöker få stopp på det brommande ljudet. *suck* Men men....det är ca 5mil hem till pappa så det är bara att stå ut. När vi väl sitter i bilen så ser vi att vi behöver fylla på lite disel i bilen. Inget med det. Vi stannar på macken inte långt ifrån oss och Mange börjar tanka. Då hör jag bara "HELVETE"!! Det är då alla tankar börjar flyga runt i huvudet... Vad f-n har nu hänt?? JO....då visar det sig att Mange har hällt bensin i en diseltank!!! Tjo ho... Som tur va att han bara hade fått i 8 liter. Pappa som är en åkare och van vid allt vad disel innebär lovade oss att vi kunde fylla tanken med disel sen va det bara att köra igen. Mmm...visst....kör man en bil värd 300.000kr så är man väl lite tveksam men när pappa säger till oss att han köper en ny bil om den rasar så kan man väl inget annat än att lita på honom...=)
Jaja....det va vår början på den mysiga helgen hos pappa...=)

På kvällen gjorde jag riktigt mysigt med tända ljus och pappa hade lagat en riktigt god middag. Min morbror och hans fru kom oxå så det va riktigt trevligt. =)
Söndag morgon bar det iväg till småland för att åka till Manges gård i småland och leta efter papper. Det ska ju vara en bouppteckning snart och hur kul e det och leta efter papper i någon annans hem?? Men vi hittade en massa brev och kort från Manges barndom vilket va skit kul. =)
När vi ändå va i småland va vi ju tvungna att hälsa på Manges pappa. Haha....en goo gammal gubbe. Han har humor den mannen. Han är 92år gammal och skämtar med damerna på hemmet så personalen får sig några skratt. =) Skämten är väl inte direkt "rumsrena".  Haha...han e goo han..=)

Jaha... Måndag kväll. Finns det någon tråkigare dag än måndag? Tja...vi hade patienter idag vilket är skit kul men gud va det tar på krafterna. Man e helt slut när man kommer hem. Sitter väl och spänner sig hela tiden..=)


Nä...nu är det badet som gäller sen bli det måndagsmys framför tv:n med mina båda älsklingar! =) Undra om man kan älska någon mer än jag älskar dem...?? *ler*

Tjing på er alla och sov gott.

Grrrr....



Satt och funderade på varför man har svårt för att förklara för sina närmaste att man e besviken/sur/ledsen...etc??? Det finns ju ett antal vänner man har som direkt kan "se" när något är fel och frågar.....men varför tar man inte upp det själv??

 
Vi (jag och Mange) har tillgång till samtliga kanaler nu här hemma och det har gått ett pat riktigt bra filmer på tv. Som jag brukar säga..."tänka" filmer. T ex... En kvinnas väninna gick hastigt bort och de hade gått och tjurat på varandra i flera veckor.....om baggateller!!!! Dom hade känt varandra i över 30år och sen skills de åt som ovänner för att de har sin J-A stålthet!! Nä....kasta den åt h-e när det gäller folk i din närhet! Gå inte och grubbla utan njut för dagen och ta upp irritationsmoment med dom direkt så man slipper jobbiga konsekvenser (stavning?)!!!!
Kan det vara så att man blir sur och reagerar för skit saker bara för att det finns något som ligger och gror i bakgrunden?? Usch ja...jag e irriterad. Tycker man ska öppna munnen och berätta vad som gnager på själen!!

*puh*
Så ja...nu fick jag ut lite av min frustration! =) Ska fortsätta med maten!

Tjing

             

RSS 2.0