Måndag kväll...ännu en klinikdag avklarad. =)

Tjo i boet. =)
Helgen har varit både härlig och jobbig. I lördags morse/förmiddag va det packning som gällde för att sedan bege sig till pappa för en mysig kväll. Vi tog givetvis vår son med oss som HATAR att åka bil. Han jamar jamar och jamar samtidigt som han förtvivlat försöker få stopp på det brommande ljudet. *suck* Men men....det är ca 5mil hem till pappa så det är bara att stå ut. När vi väl sitter i bilen så ser vi att vi behöver fylla på lite disel i bilen. Inget med det. Vi stannar på macken inte långt ifrån oss och Mange börjar tanka. Då hör jag bara "HELVETE"!! Det är då alla tankar börjar flyga runt i huvudet... Vad f-n har nu hänt?? JO....då visar det sig att Mange har hällt bensin i en diseltank!!! Tjo ho... Som tur va att han bara hade fått i 8 liter. Pappa som är en åkare och van vid allt vad disel innebär lovade oss att vi kunde fylla tanken med disel sen va det bara att köra igen. Mmm...visst....kör man en bil värd 300.000kr så är man väl lite tveksam men när pappa säger till oss att han köper en ny bil om den rasar så kan man väl inget annat än att lita på honom...=)
Jaja....det va vår början på den mysiga helgen hos pappa...=)

På kvällen gjorde jag riktigt mysigt med tända ljus och pappa hade lagat en riktigt god middag. Min morbror och hans fru kom oxå så det va riktigt trevligt. =)
Söndag morgon bar det iväg till småland för att åka till Manges gård i småland och leta efter papper. Det ska ju vara en bouppteckning snart och hur kul e det och leta efter papper i någon annans hem?? Men vi hittade en massa brev och kort från Manges barndom vilket va skit kul. =)
När vi ändå va i småland va vi ju tvungna att hälsa på Manges pappa. Haha....en goo gammal gubbe. Han har humor den mannen. Han är 92år gammal och skämtar med damerna på hemmet så personalen får sig några skratt. =) Skämten är väl inte direkt "rumsrena".  Haha...han e goo han..=)

Jaha... Måndag kväll. Finns det någon tråkigare dag än måndag? Tja...vi hade patienter idag vilket är skit kul men gud va det tar på krafterna. Man e helt slut när man kommer hem. Sitter väl och spänner sig hela tiden..=)


Nä...nu är det badet som gäller sen bli det måndagsmys framför tv:n med mina båda älsklingar! =) Undra om man kan älska någon mer än jag älskar dem...?? *ler*

Tjing på er alla och sov gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0